Procesmanagement

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Procesmanagement

01-11-2017 van 09.30 - 16.30

€ 475

Doel:

Deze training Procesmanagement richt zich op de kwaliteit van processen in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Organisaties stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van processen, immers een goed verlopen proces draagt bij aan de kwaliteit van het inhoudelijke resultaat. Tijdens deze training worden de diverse ins en outs van procesmanagement onder de loep genomen. U leert effectief invulling geven aan ­procesmanagement. De training heeft een sterk praktijk­gerichte opzet, zodat u direct de meerwaarde ervan merkt in uw werk.

Aan de hand van een praktijkcasus wordt de theorie van procesverbetering en het managen van processen besproken. Daarmee krijgt u inzicht in het verloop en structureren van processen (procesontwerp). Verdieping vindt plaats door te oefenen met de leerstof zodat het procesmanagement ook op de eigen situatie wordt toegepast. Na afloop van deze training ben je in staat om bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te brengen.

Als u dat wenst kunt u uw eigen casus meenemen naar de cursus, zodat u daarmee kunt oefenen. Tijdens deze training is ruime gelegenheid tot interactie, oefenen met de aangereikte of zelf meegenomen casus.  Nadien ontvangt u een certificaat van deelname.

Reactie van eerdere deelnemer(s):

‘Praktisch, leuke oefeningen, goede balans tussen theorie en praktijk’

Voor wie:

De training is bedoeld voor beleidsmedewerkers, adviseurs, managers en leidinggevenden die betrokken zijn bij complexe processen en procesontwerp. De training is ook geschikt voor diegenen die in de toekomst deze rol gaan vervullen. 

De te behandelen onderwerpen:

  • De principes van procesdenken en procesmanagement;
  • In kaart brengen van de huidige processen (modellen, technieken en instrumenten) en deze analyseren;
  • Risicoanalyse uitvoeren van een proces;
  • Kern prestatie indicatoren en Prestatie indicatoren bepalen en normen definiëren;
  • Processen (her)ontwerpen en invoeren;
  • Door deelnemers in te brengen praktijkvragen.

Docent:

drs. ing. Jan Eskens MMO BA is zelfstandig ondernemer. Jan adviseert op het snijvlak mens organisatie, is interim – en projectmanager, coacht executives en teams, is trainer op het brede gebied van bedrijfsvoering, project- en programmamanagement en op het gebied van sociaal-communicatieve vaardigheden. Daarnaast is hij free-lance docent aan verschillende Hogescholen. Jan is een zeer ervaren trainer/docent en kent de problematiek vanuit de praktijk. 

Investering:

€ 475,- excl. btw p.p. (inclusief cursusmateriaal, koffie/thee en lunch). De btw is verrekenbaar met het btw-compensatiefonds voor gemeenten.

Bij inschrijving met drie collega’s, deelname vierde persoon gratis. Hiertoe ontvangen wij graag een e-mailbericht met daarin de namen en voorletters van de deelnemers.

Uitvoering incompany
Vanzelfsprekend informeren wij u graag over de incompany mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u contact op via info@bureau-kennis.net voor een prijsopgave.

Contact:

drs. ing. Jan Eskens MMO BA (vakinhoudelijk)
eskens_jan@outlook.com

drs. Ben Bruinier
+31 (0)615 594 404
info@bureau-kennis.net

Aanmelden

 

Aanhef*

Voorletters*

Tussenvoegsel

Achternaam*

Uw e-mail*

Organisatie

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoon

Inkoopnummer/projectnummer

Please leave this field empty.

Gegevens

Datum:
01-11-2017
Tijd:
09.30 - 16.30
Kosten:
€ 475

Docent

drs. ing. Jan Eskens MMO BA

Locatie

Dominicanenklooster Zwolle

Assendorperstraat 29, 8012 DE  Zwolle
+ Google Maps