Mobiliteit en inzetbaarheid binnen de overheid

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mobiliteit en inzetbaarheid binnen de overheid

06-02-2018 van 13.00 - 17.00

€ 295

Doel:

In deze workshop laten we zien wat er nodig is om deelname aan een Generatiepact te bevorderen. Uiteraard informeren we u over het Generatiepact en geven we tips voor succesvolle implementatie. Daarnaast laten we u echter op een bijzondere manier ervaren wat het betekent om “aan de slag te gaan” met de eigen huidige en toekomstige inzetbaarheid.

We spelen het zogenaamde GOLF spel, waarbij GOLF staat voor gezondheid, ontwikkeling, loopbaan en financiën. In dit speelse, competitieve en serieuze spel ervaart u de betekenis van verminderde inzetbaarheid op uw toekomstige loopbaan en financiële situatie. U krijgt dilemma’s voorgeschoteld, gewetensvragen en uw kennis over de arbeidsmarkt wordt getoetst. Het spel vormt een prima basis om in uw eigen organisatie op een praktische en laagdrempelige wijze met inzetbaarheid en mobiliteit aan de slag te gaan.

De ervaring leert dat werknemers na het spelen van het spel een helder beeld hebben ontwikkeld over hun eigen toekomstige inzetbaarheid. Daarmee vergroten we de kans dat medewerkers de verantwoordelijkheid voor hun eigen loopbaan in eigen hand nemen en in gesprek gaan over mogelijkheden duurzaam inzetbaar te blijven. Bijvoorbeeld door gebruikmaking van het Generatiepact!

Doelgroep:

HRM-functionarissen en afdelingshoofden HR/bedrijfsvoering bij gemeenten, provincies, waterschappen, ook voor samenwerkingsverbanden van gemeenten.

Docenten:

Sabine Eisses, zij is expert in verzuimregie en inzetbaarheid. Haar jarenlange ervaring als hoofd bedrijfsvoering, programmamanager en adviseur combineert ze met inhoudelijke kennis van de wet en regelgeving over verzuim, psychisch verzuim en duurzame inzetbaarheid. Martin Zigterman, hij kan u op een begrijpelijke manier de financiële gevolgen van een Generatiepact inzichtelijk maken. Hij weet heel veel over pensioenen en inkomen en heeft duidelijke en praktische tips voor u om een Generatiepact tot een succes te maken.

Investering:

€ 295,- excl. btw p.p. (inclusief syllabus en koffie/thee). De btw is verrekenbaar met het btw-compensatiefonds voor gemeenten.

Bij inschrijving met drie collega’s, deelname vierde persoon gratis. Daartoe ontvangen wij graag per e-mail de namen en voorletters van de aanmelders.

Uitvoering incompany
Vanzelfsprekend informeren wij u graag over de incompany mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u contact op via info@bureau-kennis.net voor een prijsopgave.

Contact:

drs. Sabine Eisses (vakinhoudelijk)
+31 (0)615 476 139
sabineeisses@sisterschange.nl

drs. Ben Bruinier
+31 (0)615 594 404
info@bureau-kennis.net

Aanmelden

 

Aanhef*

Voorletters*

Tussenvoegsel

Achternaam*

Uw e-mail*

Organisatie

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoon

Inkoopnummer/projectnummer

Please leave this field empty.

Gegevens

Datum:
06-02-2018
Tijd:
13.00 - 17.00
Kosten:
€ 295

Docenten

drs. Sabine Eisses
Martin Zigterman

Locatie

OKS Amersfoort

Koningin Wilhelminalaan 5, 3818 HN  Amersfoort
+ Google Maps