Duurzaam bouwen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Duurzaam bouwen

22-11-2018 van 13.00 - 17.00

€ 295

Doel:

Duurzaam bouwen is onbetwist één van de meest actuele en besproken opgaven van deze tijd. Maar toch voelt dit onderwerp voor velen nog vaak als een enigszins ongrijpbaar fenomeen. Wellicht is dit ook een van de redenen dat het debat over duurzaamheid meestal beperkt blijft tot een discussie over zonnepanelen, warmtepompen of windmolens. En dat maakt dat de noodzakelijke omschakeling naar een duurzame samenleving er niet eenvoudiger op.

Tijdens deze interactieve masterclass laten we u zien dat duurzaam bouwen veel verder reikt dan de welbekende energietransitie en maakt u korte metten met de verschillende misvattingen en onduidelijkheden die rondom dit thema leven. Daartoe geven we u een brede inkijk in de achtergronden en uitgebreide mogelijkheden van duurzaam bouwen, leiden we u rond langs de belangrijkste doelstellingen en wettelijke normen en laten we u uiteraard vele inspirerende en concrete voorbeelden zien. Na deze masterclass ziet u niet alleen in waarom het zo belangrijk is dat we op een andere manier gaan bouwen maar beschikt u vooral ook over de nodige kennis en tools om hier morgen zelf al mee te kunnen beginnen.

De deelnemers ontvangen bij aanvang van de studiemiddag een syllabus. Daarin zitten de handout van de PowerPoint presentatie en achtergrondinformatie. Nadien ontvangt u een certificaat van deelname.

Voor wie:

Deze masterclass is bedoeld voor architecten, bouwers, ontwikkelaars, ambtenaren, raadsleden en bestuurders die hun kennis over duurzaam bouwen willen verbreden en succesvol met dit thema aan de slag willen gaan. 

Docent:

ir. Eric Brugman is zelfstandig architect, universitair docent bij de Technische Universiteit Eindhoven en medeauteur van het boek Werken in de geest van de Omgevingswet. Ook is hij een van de oprichters van het Stadslab Roermond, dat samen met de inwoners van Roermond experimenteert met een totaal nieuwe benadering van ruimtelijke projecten en processen. Als vader van twee jonge kinderen voelt hij een groeiende verantwoordelijkheid om ook zelf een duurzamere bijdrage aan onze fysieke leefomgeving te leveren waarna hij zich uitgebreid in duurzaam bouwen begon te verdiepen. Zijn ervaringen en kennis zal hij graag met u delen.

Investering:

€ 295,- excl. btw p.p. (inclusief syllabus en koffie/thee). De btw is verrekenbaar met het btw-compensatiefonds voor gemeenten.

Bij inschrijving met drie collega’s, deelname vierde persoon gratis. Hiertoe ontvangen wij graag een e-mailbericht met daarin de namen en voorletters van de deelnemers.

Uitvoering incompany
Vanzelfsprekend informeren wij u graag over de incompany mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u contact op via info@bureau-kennis.net voor een prijsopgave.

Contact:

ir. Eric Brugman (vakinhoudelijk)
+31 6 2765 8628
eric@superdutch.nl

drs. Ben Bruinier
+31 (0)615 594 404
info@bureau-kennis.net

Aanmelden

 

Aanhef*

Voorletters*

Tussenvoegsel

Achternaam*

Uw e-mail*

Organisatie

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoon

Inkoopnummer/projectnummer

Please leave this field empty.

Gegevens

Datum:
22-11-2018
Tijd:
13.00 - 17.00
Kosten:
€ 295

Docent

ir. Eric Brugman

Locatie

Kasteel Woerden

Kasteel 3, 3441 BZ  Woerden
+ Google Maps