Incompany Cursussen

Incompany Cursussen

Wilt u de gehele afdeling of een groep binnen uw organisatie bijscholen op een specifiek onderwerp? Hiervoor verzorgen wij naast open inschrijving cursussen, ook incompany cursussen waarbij met de specifieke wensen van u en uw organisatie rekening kan worden gehouden. Een incompany cursus volgen is ‘samen kennis opdoen’ en leidt daarmee tot meer rendement omdat u een gezamenlijk referentiekader heeft en met elkaar aan een eenduidig doel werkt. De cursisten kunnen het geleerde hiermee direct in de eigen werkomgeving toepassen.

 

De incompany cursussen worden in overleg qua inhoud en organisatie geheel afgestemd op uw specifieke wensen.  Op basis van een voorgesprek met de opdrachtgever en/of enkele medewerkers, stellen we in overleg met de docent de precieze inhoud van de cursus en het lesprogramma samen. Ingebrachte voorbeelden uit de dagelijkse praktijk kunnen direct meegenomen worden in het cursusprogramma en maken een cursus nog meer ‘op maat’.

 

Incompany cursussen leveren u een aantrekkelijk financieel voordeel op, mede door besparing op reistijd en reiskosten.

10540725 - team of business people in group, architect and engeneer  on construciton site check documents and business workflow on new building
21076805 - wind turbines generating electricity on sunset sky

Wij kunnen onder andere de volgende incompany cursussen voor u verzorgen:

Voor nadere informatie over mogelijkheden en tarieven voor incompany cursussen kunt u contact met ons opnemen. Ook indien de door u gewenste cursus niet vermeld staat!